ΕλληνικάEnglishFrenchEspañol

Αγοράστε και χωρίς πιστωτική

Μπορείτε να παραγγείλετε και να πληρώσετε κατά την παράδοση (αντικαταβολή) ή με τραπεζική κατάθεση.

Newsletters

Θέλετε να ενημερώνεστε για τις προσφορές και τα νέα μας; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Καλάθι αγορών

VirtueMart
Ihr Warenkorb ist derzeit leer.


ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Το HammerLand παραδίδει σε όλο τον κόσμο;
Το HammerLand προσφέρει παραδόσεις και στέλνει προϊόντα παγκοσμίως. Το κόστος της αποστολής σας θα υπολογιστεί στο ταμείο όταν θα εισάγετε την χώρα σας και η αξία θα προστεθεί στο ποσό των αγορών σας. Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορεί να έχετε δασμούς εισαγωγής. Οι αποστολές γίνονται με courier ή ταχυδρομείο.

Μπορώ να αποστείλω σε διεύθυνση φίλου(-ης);
Ναι, μπορούμε να παραδώσουμε σε οποιαδήποτε διεύθυνση εσείς μας υποδείξετε.  Ο λογαριασμός που θα δημιουργήσετε για να κάνετε τις αγορές σας μπορεί να έχει άλλα στοιχεία από αυτά που θα βάλετε στα στοιχεία αποστολής.

Πως μπορώ να ξέρω για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία μου;
Μέσα από το σύστημα διαχείρισής σας μπορείτε να βλέπετε όλες σας τις παραγγελίες.

Τι συμβαίνει εάν τα προϊόντα φθάσουν κατεστραμμένα;
Κάθε μας φροντίδα στοχεύει να μείνετε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα μας. Στην απίθανη περίπτωση που παραλάβετε δέμα με κατεστραμμένα ή ελαττωματικά προϊόντα παρακαλούμε να στείλετε άμεσα e-mail αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας. Επιστρέψτε τα προϊόντα εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με την αρχική τους συσκευασία όπως τα παραλάβατε. Θα σας τα αντικαταστήσουμε άμεσα.

Μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων;
Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων πρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός δέκα πέντε (15) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Για να κάνετε την επιστροφή παρακαλούμε στείλτε e-mail με τον αριθμό παραγγελίας και την αιτία της επιστροφής. Θα σας επιστρέψουμε την αξία του προϊόντος εφόσον αυτό βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (όπως σας είχε αποσταλεί). Παρακαλούμε να επιστρέψετε τα προϊόντα με την αρχική τους συσκευασία όπως τα παραλάβατε. Επίσης σημειώστε ότι τα αρχικά έξοδα αποστολής δεν θα σας επιστραφούν.

Πως πραγματοποιώ μια αγορά;
Εφόσον έχετε εντοπίσει κάποιο προϊόν που θα επιθυμούσατε να αγοράσετε απλώς κάντε κλικ στο "καλάθι". Όταν ολοκληρώσετε τις αγορές σας πατήστε στο "εμφάνιση καλαθιού". Στο σημείο αυτό μπορείτε ακόμα μια φορά να ελέγξετε τις λεπτομέρειες των προϊόντων που παραγγέλνετε. Για να αγοράσετε, αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να μας παρέχετε τις πληροφορίες: διεύθυνση παράδοσης, όνομα παραλήπτη, τόπος πληρωμής και θα προχωρήσουμε άμεσα στην εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Ποια είναι οι τρόποι πληρωμής;
Στο site μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας με 4 τρόπους.

α) Αντικαταβολή: Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον συνεργάτη που σας έφερε την παραγγελία, τόσο απλά και ασφαλή.

β) Πληρωμή και παραλαβή από την έδρα μας στο Μοσχάτο.

γ)
Μέσω PayPal account ή άμεση πληρωμή με VISA - MASTERCARD χωρίς καν να έχετε λογαριασμό PayPal.

Το τελικό ποσό που είναι να πληρώσω συμπεριλαμβάνει τον Φ.Π.Α;
Όλα μας τα προϊόντα, όπως και το τελικό, συνολικό ποσό που είναι να πληρώσετε για τα προϊόντα που παραγγείλατε συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.